NOT KNOWN FACTS ABOUT ξενοδοχεια κυπαρισσια

Not known Facts About ξενοδοχεια κυπαρισσια

Not known Facts About ξενοδοχεια κυπαρισσια

Blog Article

Μεγάλο μπάνιο το οποίο έχει και πλυντήριο και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί κάποιος για την διαμονή του.Μπαλκονι και μπροστά και πίσω με τραπεζάκια και καρέκλες.Το μπροστινό είχε θέα την Μονεμβασιά. Η κυρία Λίτσα μας έφερε πρωινό δύο φορές ενώ δεν ήταν στις παροχές.Μειναμε πολύ ευχαριστημένοι από όλα και σίγουρα θα το ξαναεπισκευτουμε.

Υπάρχει σύνδεση με πλοίο από τον Πειραιά και προς τα δύο λιμάνια του νησιού, Άγιος Κήρυκος και Εύδηλος, όπως και αεροδρόμιο.

Η παραλία στο Διακόφτι μοιάζει σαν να βρίσκεται σε εξωτικό νησί, έχει γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και λευκή άμμο.

This Internet site makes use of cookies to boost your working experience Whilst you navigate via the web site. Out of those, the cookies which have been categorized as vital are stored on your browser as They can be essential for the Performing of fundamental functionalities of the web site.

Ενοικιάσεις Όρισε τα κριτήριά σου και βρες το ακίνητο προς ενοικίαση που αναζητάς.

Πίσω από την παραλία, δίπλα στο δρόμο, βρίσκεται το σπήλαιο Θυννί στα Μαγιάτικα, που διακρίνεται δύσκολα και χρειάζεται προσοχή για να μπει κανείς. Η ονομασία Θυννί είναι τοπική και σημαίνει ζεστά, ρηχά νερά για να γεννούν τα εποχιακά ψάρια, όπως τα μαγιάτικα.

Η παραλία Νας βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Ικαρίας, δυτικά από τον Αρμενιστή. Η περιοχή λέγεται Κάτω Ράχες, οπότε καλά φαντάζεστε ότι βρίσκεται κοντά στις Ράχες και τον Χριστό.

Αν είστε λάτρεις της φύσης, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι μέσα στο φαράγγι και να φτάσετε στον καταρράκτη. Το φαράγγι του Χάλαρη είναι μέσης δυσκολίας και το τοπίο είναι σε μερικά σημεία άκρως σεληνιακό και σε μερικά άλλα με πυκνή βλάστηση.

Διαθέτει νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια ένα γραφικό λιμανάκι, δίπλα στην οποία υπάρχει η παραλία Γιαλός. Μια ακόμη κοντινή παραλία είναι η Φυρόδη.

Τα Κύφαντα ήταν γνωστά για ένα από τα σημαντικότερα Ασκληπιεία. Οι ασθενείς έμπαιναν σε γούρνες λαξευμένες στον βράχο που γέμιζαν με ιαματικό νερό, το οποίο ανάβλυζε από το βουνό. Σύμφωνα με την μυθολογία, η Αταλάντη χτύπησε με το δόρυ της τον βράχο από όπου και άρχισε να τρέχει νερό.

Οι άλλοι δύοι οικισμοί είναι νεότεροι και αποτελούν τα επίνεια του. Η Παραλία με τα αναπαλαιωμένα σπίτια δίπλα στη θάλασσα, θυμίζει έντονα αιγαιοπελαγίτικο νησί ενώ η Μητρόπολη έχει χάσει την αρχιτεκτονική της ταυτότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της έντονης οικοδομικής δραστηριότητας, αποτέλεσμα της τουριστικής ανάπτυξης.

Η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Ο δρόμος σε πολλά σημεία είναι στενός και περνάει μέσα από μεγάλα φαράγγια. Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε ν' ακολουθήσετε για να φτάσετε στο Κυπαρίσσι.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Σκοπός Εταιρικό Προφίλ Πιστοποιήσεις Ανθρώπινο Δυναμικό Θέσεις Εργασίας

Μπορούν τα κυπαρίσσια να καλλιεργηθούν εκτός υγροτόπων;

Report this page